Jste okouzlení obrácenými pozicemi a stojkami?
A věděli jste, že jejich správné provedení je přímo uměleckým vyjádřením? Přijďte posunout svoji zručnost a objevte stabilitu a sílu pod vedením Matěje Jurenky, zkušeného jogína a zakladatele metody Rozvaha pohybu.
Během 3 hodin zjistíte, jak se cítit bezpečně i hlavou dolů a poznáte
příznivé účinky obrácených pozic.
Že jste na hlavě či rukou ještě nestáli? Nevadí!
Workshop je určen pro začátečníky i pokročilé a Matěj se vám
bude věnovat jak na skupinové, tak na individuální úrovni.
Co vás čeká?
S praxí začneme v 10:00 a každé cvičení probereme technicky i prakticky. Naučíme se jak správně dýchat, na co se soustředit a kam zaměřit pozornost, abyste s pozicemi mohli pokračovat i doma. Nakonec v kruhu posdílíme své poznatky a pocity.
K čemu jsou inverzní pozice dobré?
O LEKTOROVI
Slovenský rodák Matej Jurenka se pohybovým uměním zabývá více než 20 let. Matej se neustále vzdělává v oblasti léčitelství, psychoterapie a rozvíjení přirozené spirituality. Věnuje se výuce pohybového umění, meditace a metod vedoucích k celistvímu zdraví. Nyní už 10 let žije ve své jurtě mezi lesy na středním Slovensku. Více o Matejovi zjistíte zde.
Cena workshopu je 820 Kč
Zapojte se také do pátečního programu a sobotního workshopu Rozvaha pohybu!
Cena za kombinovanou vstupenku na oba workshopy je 2 390 Kč.
Akce proběhne v centru Tibet Open House na adrese Školská 693/28, Praha 1.
Pro více informací komunita@objevse.cz
Dávkování:
Pro každodenní pití: 15-35 gramů na osobu
(na začátku doporučujeme menší dávku a postupně zvyšovat jak se budete s kakaem seznamovat)
Ceremoniální: 35-55 gramů na osobu
Čím méně kakaa, tím méně tekutiny:
15-35 gramů kakaa – na 200-250 ml tekutiny.
35-55 gramů – na 250-300 ml tekutiny.
Tipy:
Pro výraznou chuť a prožitek doporučujeme vodu. Pro zjemnění chuti oblíbené rostlinné mléko.
Kakao obsahuje zdravý tuk – kakaové máslo, není proto třeba přidávat nic dalšího.
Možnosti dochucení: kardamom, skořice, chilli, zázvor, muškátový oříšek, hřebíček, sůl, med, javorový sirup, sirup z agáve, datle, arašídové máslo. (Úpřimně, my kakao pijeme zcela čisté).
Dávky kakaa závisí na individuálních potřebách, preferencích a zdravotním stavu každého člověka. Kakao můžete v menších množstvách přidávat také do smoothies, müsli, koláčů nebo jako topping.
Postup:
Udělejte si z přípravy kakaa svůj denní léčivý rituál!
Ať vám tahle medicína z prírody slouží ke zdraví, síle, propojení, tvořivosti, radosti a lásce!
Buďte opatrní a kakao konzumujte raději v menších dávkách jestli: